Közlekedés

Hogyan jutsz el Kecskemétre és fesztiválra? Egész nap shuttle-járat a hotelek és a helyszín között.

SHUTTLE BUSZ KARSZALAG 4 napra (a belvárosi szállodák és a fesztiválhelyszín között): 3.000 Ft
(júl. 31-ig a Bohém Webáruházban, aug. 1-től csak a helyszínen, ill. az Aranyhomok Hotelben és a Sheratonban kapható)

Kecskemét az ország közepén van, nagyon egyszerűen el tudsz jutni a fesztivál helyszínére. Autóval, vonattal, busszal, sőt telekocsival is. (A biciklit, gyalogos lehetőségeket és a katonai repülést most nem részletezzük.) A JAZZFŐVÁROS helyszíne a Benkó Zoltán Szabadidőközpont (Domb Beach) szabadstrandja melletti nagy füves terület, cím szerint a Csabay Géza körúton (ld. a térképet alább), a kórház és a Kecskeméti Fürdő között. (Részletes fesztiválhelyszín-térkép az oldal alján!)

AUTÓVAL: Az M5-ös autópályáról a Kecskemét-Centrum/Lajosmizse, vagy a Kecskemét-Nyugat kijáratnál is lejöhetsz, követheted a táblákat, a fenti térképet, vagy a GPS-edet. Parkolni a fesztivál területe mellett tudsz a hátsó kapunál, itt lesz egy külön parkoló a fesztiválterületen belül. A fenti térképen a JAZZFŐVÁROS felirat alatt, a Tatár sor folytatása a füves területnél. GPS koordináták: 46.903819, 19.666032

VONAT: itt nézd meg a menetrendet, majd érkezés után szállj fel a szomszédos autóbuszállomáson a félóránként közlekedő 21-es buszra (itt a menetrend), amivel 10 perces buszutat követően (az SZTK-nál szállj le!) kb. 3 percet kell gyalogolnod. Ha városközponti szállodában laksz, akkor a főtér az állomástól 5-10 perc séta (persze mehetsz busszal, taxival is).

AUTÓBUSZ: ugyanaz a helyzet, mint a vonatnál (egymás mellett van a vonat- és a buszállomás), itt a távolsági autóbuszmenetrend.

FESZTIVÁLJÁRAT: A belvárosi szállodák és a fesztiválterület között shuttle-járatot üzemeltetünk. Ha rajtunk keresztül rendeltél szállást, ingyenesen igénybe veheted. Ha nem, külön kell rá karszalagot váltanod. Karszalag a Bohém Webáruházban itt!

Menetrend:
minden óra 30 perckor: Aranyhomok-Sheraton-JAZZFŐVÁROS
minden egész órakor: JAZZFŐVÁROS-Sheraton-Három Gúnár-Aranyhomok

Első járat az Aranyhomoktól: aug. 1-jén 17.30., aug. 2-3-4-én 10.00, majd 10.30
Utolsó járat a JAZZFŐVÁROSból: aug. 1-jén 23.00, aug. 2-3-án éjjel 02.00, aug. 4-én 16.10

Fesztiválhelyszín:
1. Nagyszínpad
2. Nagysátor
3. Táncsátor
4. Strandszínpad
5. Cargoport színpad
6. Gasztro placc
7. VIP-sátor
8. Decathlon Sportpark
9. Pohárpont
10. Jazzbutik
11. Parkoló
12. Szervezői parkoló
13. VIP-parkoló
Narancssárga körök: WC, mosdó